Vi venter ikke to timer på maten …

Dag 4 – strand- lunch – lunch – middag

I dag valgte vi å gjøre tilnærmet ingen ting. Litt greit med en rolig dag, solen tar godt og feriemage er på plass.

Funfact om frukt fra Sri Lanka.

Det bugner av frukt her nede. Bananer, pasjonsfrukt , ananas, epler, mango, magnostin, papaya, kokkosnøtt, klinkokkos(kingkokkos) osv. Vi planlegger selvfølgelig ett besøk til Galles store fruktmarked, men enn så lenge kan du lese mere om dette her : Frukt- Sri Lanka

Mango i treet på hotellet

Solsenger er ett must her, parasoller lige så. Det er ikke forsvarlig å ligge i sola hele dagen, man må bruke hodet. Så langt har vi unngått de helt «røde».

Etter frokost dro vi med galematias tucktuck til Kingfisher Unawatuna beach der hadde allerede del 1 av flokken installert seg med senger i perfekt avstand til havet. Grunnet nyttårsfeiring var resturanten stengt, så vi valgte naboen – the rock – terningkast -15. Ikke det at vi er vanskelige altså .. kloke av skade spurte vi hvor lang tid serveringen ville ta og vi kunne godt akseptere 1/2 times venting …. det gikk en time, det gikk 1/2 time og da vi spurte igjen, var det bare 20 minutter igjen. Da takket vi av, betalte for drikke og sa takk for oss…. sure, ja både de og vi!!

Tilbake til Skinny Toms – topp service og topp mat. Det ble både hoppers og sandwich – og alle var fornøyd. Etter 3 timer med matkaos, vendte vi tilbake til hotellet. Dusj og middag – litt kinaputter , apekatter og påfugler senere takket mor for seg, magen er litt krøll og kroppen truger lading til morgendagens tucktuck raid 😜

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..